ziyaretci-olarak-kaynak-odunc-alma

Sıkça Sorulan SorularKategori: Ödünç Vermeziyaretci-olarak-kaynak-odunc-alma
Ebrar Sünör cevap verdi 38 dakika önce

Merhabalar, Brn Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrenciyim. Yaz tatili için Bursa\’ya geldim. Bu yaz toplumsal cinsiyet, türkiye ve avrupa siyasal tarigi ve daha bir çok konuda okumalar yapmam gerekiyor fakat maalesef tüm kitapları satın almam mümkün değil. Kütüphanenizi kullanmam ve kaynakları ödünç almam mümkün olur mu? Hu konuyla ilgili vermem gereken evraklar, almam gereken izinler var mı? Teşekkür ederim.

Cevaplar
Sümeyye UnalSümeyye Unal Personel cevap 35 dakika önce

Sayın Ebrar Sünör,
Merkez Kütüphanemiz bir araştırma kütüphanesidir ve bütün kullanıcıların istifadesine açıktır. Misafir kullanıcı olarak çalışma salonlarımızı kullanabilir, basılı kaynaklardan kütüphane içerisinde faydalanabilirsiniz. Ödünç verme hizmeti yalnızca öğrencilerimiz ve akademik-idari personelimize yöneliktir.