Kütüphane neden dış kullanicilara kapalı?

Sıkça Sorulan SorularKategori: Diğer SorularKütüphane neden dış kullanicilara kapalı?
Tuana Deniz cevap verdi 2 saat önce

Kütüphane bu koronavirüs sürecinde dış kullanıcılara kapalı diye bir bilgi paylasmışsınız sayfanizda.Açıkçası şunu söylemek istiyorum zaten bu pandemi nedeniyle uni. kapalı çoğu ogrenci de farklı şehirlerde yaşıyor. Ve Kütüphane pazar gunleri haric her gun acik ama iceride kütüphane icin gelen ogrenci sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor.Üniversite civarında hasanaga kayapa çalı.. civarinda yaşayan öğrenciler hangi kütüphaneye gidecek acaba ? 2saat yol gidiş 2saat gidiş demek bu.ve sizin üniversite ogrencileriniz korono gecirmez mi ? kütüphane kapısına bir brosur asmak bu kadar zor olmamalı ilk defa buraya geldiğimde direk internete uludag uni kutiphanesi yazdım karşımıza çıkan resmi size atarım gunler ve calisma saatleri güncel değil  lütfen orada çalışan memurlar bunu guncellesinler. Ve burada yaşayan insanları düşünerek kara verirsiniz umarım lütfen e mail dönüş yapın ben bu konu hakkındaki düşüncemi paylaştım sizde bana geri dönüş yapınız yardımcı olamayacaksaniz bu konu hakkında bir üst makamdaki kişiyle görüşmek isterim saygılar.

Cevaplar
Sümeyye UnalSümeyye Unal Personel cevap 2 saat önce

Sayın Tuana Deniz,
Üniversitemizin bazı birimleri hibrit eğitim sistemini tercih etmiştir. Bu süreçte kampüste olan öğrencilerimizi kontrollü bir şekilde çalışma salonlarımıza almaktayız, COVİD-19 virüsü yayılımını en aza indirmek için kapalı alan olan çalışma salonlarımıza olabildiğince az kullanıcıyı kabul etmekteyiz.
Sağlıklı günler dileriz.